Тој просеше по улиците. Но, кога ќе видите каде ги потроши парите ЌЕ ОСТАНЕТЕ БЕЗ ЗБОР!

Еден од момците на Јутјуб каналот „FunCrewTV“, питачеше на улиците во Подгорица за да дознае колку навистина се дарежливи луѓето.Трпеливо го чекал црвеното светло на семафорот за да добие по некое евро од возачите.
Екипата од Јутјуб каналот „FunCrewTV“, сними нова скриена камера, односно своевиден социјален експеримент на улиците во главниот град на Црна Гора.
Меѓутоа, она што е посебно интересно е начинот на кој беа потрошени добиените пари.

Видеото ќе ви ја врати вербата во луѓето:
Трпеливо го чекал црвеното светло на семафорот за да добие по некое евро од возачите.
Екипата од Јутјуб каналот „FunCrewTV“, сн

Пронајдете не на следниве мрежи: