ТОТАЛЕН ХАОС: Погледнете што ќе се случи ако ја ЗАПИЛИТЕ ЛЕГЕНДАРНАТА NOKIA 3310!

Loading...

Ова е телефон на сите времиња!Сигурно се сеќавате и сте поседувале токму ваков телефон, тоа е неуништливата NOKIA 3310. На интернет има многу видеа во кои се тестира токму неговата издржлливост, токму такво видео е и ова.
Во кое овој човек се решил да докаже дека овој телефот е сепак уништлив па решил да го запали. Погледнете дали успеа во таа намера.Сигурно се сеќавате и сте поседувале токму ваков телефон, тоа е неуништливата NOKIA 3310. На интернет има многу видеа во кои се тестира токму негов

loading...
Loading...