ТОТАЛНО ЛУДИ: Ваква скриена камера до сега не сте виделе!

Ова е еден од најдобрите примери кои го докажуваат тоа.Ја налепија целата улица со слој лепило што им предизвикува големи проблеми на минувачите.
Луѓето буквално остануваат залепени на улица и не можат да го продолжат својот пат, нивните реакции се урнебесно смешни.
Погледнете го видеото:Ја налепија целата улица со слој лепило што им предизвикува големи проблеми на минувачите.
Луѓето буквално остануваат залепени на улица и н

Пронајдете не на следниве мрежи: