Трајче во Германија…

Перо нацртал за прв пат слика и се фали на другарите.Перо нацртал за прв пат слика и се фали на другарите. Едниот го прашува:
– Како се вика сликата?
– Па се вика се Трајче во Германија!
– А која е оваа гола жена на сликата?
– Стојна!
– А овој до неа гол човек е ваљда Трајче?
– Не тоа е Столе!
– Па добро каде е тука Трајче на оваа слика?
– Па во Германија е!Перо нацртал за прв пат слика и се фали на другарите. Едниот го прашува:
– Како се вика сликата?
– Па се вика се Трајче во Германиј

Пронајдете не на следниве мрежи: