Трик кој ќе ви го спаси летото: Како да го разладите пијалокот за секунда

Разладете го пијалокот за само неколку секунди и тоа било каде, се чини како невозможна мисија. Но не е.Топол ден и во мислите ви е само некое течно освежување?
Crazy Russian Hacker од својата фабрика на идеи исфрли нов трик за кој ќе му бидете многу благодарни.
Разладување на пијалокот за само неколку секунди и тоа било каде, се чини како невозможна мисија. Но не е. Барем не според ова видео.
Потребен ви е само компресивен воздух во спреј кој можете да го носите со себе. И, секако, вашиот  омилен пијалок во топлите летни денови.
Погледнете го видеото…Топол ден и во мислите ви е само некое течно освежување?
Crazy Russian Hacker од својата фабрика на идеи исфрли нов трик за кој ќе му бидет

Пронајдете не на следниве мрежи: