Трпе и Трпана цела ноќ водат лубов…

Loading...

Трпе и Трпана цела ноќ водат лубов.Трпе и Трпана цела ноќ водат лубов.
Трпе целиот истоштен, едвај диши…
Трпана го сожалува и му вели:
– Ех Трпе, многу се измори срцка, сега да имаше некој да те замени…Трпе и Трпана цела ноќ водат лубов.
Трпе целиот истоштен, едвај диши…
Трпана го сожалува и му вели:
– Ех Трпе, многу се и

loading...
Loading...