Трпе и Трпана славеле 35 години брак…

Loading...

Трпе и Трпана славеле 35 години брак…Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една желба.- Ја сакам со Трпе да патуваме на некое егзотично место – рекла Трапана. И веднаш во рацете и се појавиле две авионски карти.Дошло ред на Трпе.- Знаеш што, стварно моментов е многу романтичен, ама ваква шанса не се пропушта, јас сакам да имам жена 30 години помлада, извини срцка!И тогаш добрата вила го направила Трпе 90 – годишник.Наравучение: Добрата вила сепак е женско!Трпе и Трпана славеле 35 години брак. Наеднаш се појавила добрата вила и им кажала:- Вие сте среќниот пар денеска, ќе ви исполнам по една жел

loading...
Loading...