Трпе и вели на жена му: „Жено те послушав“….

Loading...

Трпе и вели на жената:-Жено те послушав….
Го откажав пиењето, ги откажав цигарите, се откажав од коцкањето…време е да помислам и за тебе…
Прочитајте го и овој виц: И вели снаата на свекрвата…-Жено те послушав….
Го откажав пиењето, ги откажав цигарите, се откажав од коцкањето…време е да помислам и за тебе…
П

loading...
Loading...