Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа…

Loading...

Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа…Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната:- Што барате овде бе педери?- Не, не сме педери, жена ти отиде да купи пиво…Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната:- Што барате овде бе педери?- Не, не сме педери, жена

loading...
Loading...