Турист кој сакал да ја посети секоја земја во светот доживеал ЗАСТРАШУВАЧКИ МОМЕНТ во Аргентина- Погледнете што му се случило!

Loading...

Еден турист кој си имал создадено мисија да ја посети секоја држава во светот случајно на една тура со велосипед во Аргентина доживеал застрашувачки момент со вооружан крадец кој сакал да го ограби сред бел ден.После неколкуте храбри бегања успеал да го застане на патот упатувајќи му закани да се симне од велосипедот..
Погледнете и самите…

 

После неколкуте храбри бегања успеал да го застане на патот упатувајќи му закани да се симне од велосипедот..
Погледнете и самите…

loading...
Loading...