Урнебесно: Преку оглас бара жена на која ќе и ги остави куќата, пензијата и станот…

Loading...

Србин преку оглас бара жена на која ќе ѝ ја остави куќата, трособниот стан и пензијата.- Драги дами се викам Мирослав Стевановиќ. Живеам сам во трособен стан, имам куќа на море од 200 квадрати и два базена. Имам 69 години, ми почина сопругата па живеам сам. Барам некоја жена од 18 до 60 години заради брак. Пензијата изнесува 75.000 динари и сето тоа би и го подарил на жената која би сакала да се омажи за мене – пишува во  љубовниот оглас кој веќе неколку дена кружи на интернет.- Драги дами се викам Мирослав Стевановиќ. Живеам сам во трособен стан, имам куќа на море од 200 квадрати и два базена. Имам 69 години, ми почина с

loading...
Loading...