УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Додека сестрата се обидува да му извади крв на овој Србин, останатите не можат да се воздржат од смеење! Погледнете зошто!

На Youtube неодамна се појави снимка којда дефинитивно ќе ве насмее до солзи. Се работи за еден Србин, каде маката го натерала да вади крв во една болница во Германија.Овој човек дефинитивно е скаран со храброста. Додка сестрата се обидува да му најде вена за да му земе крв, неговото семејство се обидува да го охрабри и да го смири, но…судејќи по снимката, ништо не помогнало.
Погледнете:
Овој човек дефинитивно е скаран со храброста. Додка сестрата се обидува да му најде вена за да му земе крв, неговото семејство се обидува да го охр

Пронајдете не на следниве мрежи: