Уште малку и на врвот си! Ова видео ќе ви предизвика насмевка!

Сите луѓе имаат дарби, некои од нас ги откриваат порано некои подоцна, некои воопшто и не ги откриваат. Во ова видео ќе видите мало детенце кое без нималку страв се искачува кон врвот. Дифинитивно малово детенце е потенцијален иден алпинист.
Погледнете го видеото:Во ова видео ќе видите мало детенце кое без нималку страв се искачува кон врвот. Дифинитивно малово детенце е потенцијален иден алпини

Пронајдете не на следниве мрежи: