УЖАС: Ќе ви биде страв да ја вклучите камерата по гледањето на ова видео!

Сѐ потешко е да се постигне безбедност на интернетот. Погледнете го овој филм и уверете се и сами во тоа.Краткиот филм објавен на сервисот „Вимео“, зборува за опасностите што демнат од компјутерот, за кои ни самите не сме свесни.
Овој филм не е продукт на фантазијата – напротив, инспириран е од вистинита случка од март 2010 година, кога маж од Калифорнија бил уапсен затоа што ја шпионирал сопругата преку камерата од нејзиниот лаптоп.
Погледнете како авторите на филмот гледаат на безбедноста на интернетот.
Сигурни сме дека по гледањето на ова видео ќе залепите нешто на камерата.
Краткиот филм објавен на сервисот „Вимео“, зборува за опасностите што демнат од компјутерот, за кои ни самите не сме свесни.
Ов

Пронајдете не на следниве мрежи: