УЖАС: Почнало да ја чеша ногата, земала пинцета и извадила нешто што ја шокирало

Девојка на својот Јутјуб канал прикачила шокантно видео. Имено таа се вика Shannon Shields и веќе подолг период се жалела дека ја чеша ногата. Не ни сонувала што ќе „извади“ од таму и кој бил изворот на чешањето.
Како што и самата снимала додека го правела „зафатот“ од својата нога извлекла паразит кој се претпоставува дека починал во нејзиното тело. Оваа интервенција ја нарекла „отстранување на чудовиштето“.
Погледнете го видеото:

 Имено таа се вика Shannon Shields и веќе подолг период се жалела дека ја чеша ногата. Не ни сонувала што ќе „извади“ од таму и ко

Пронајдете не на следниве мрежи: