УЖАСЕН ИНЦИДЕНТ: Ученици групно си ја силувале учителката

Ужасен инцидент се случил на крајот на зимскиот одмор. Учителка била силувана од своите ученици.26-годишната учителка се сретнала со учениците и со нивниот 24-годишен другар. Во реонскиот центар Турочак, тие се подружиле и разговарале.
Момчињата, според светските медиуми испиле премногу алкохол.
Сите и се нафрлиле на учителката и групно ја силувале.
Според руските медиуми, жртвата им предавала на двајцата силувачи кои имале по 14 години.26-годишната учителка се сретнала со учениците и со нивниот 24-годишен другар. Во реонскиот центар Турочак, тие се подружиле и разговарале.

Пронајдете не на следниве мрежи: