УЖАСНО: Мајката си го фрлила своето бебе од тараса, таткото го фатил од приземјето! ПОГЛЕДНЕТЕ:

Мајката која се наоѓала на терасата од својата куќа, го фрлила своето 18 месечно бебе на својот сопруг кој се наоѓал на приземјето.Шокантното видео од Казахстан, се појавило на интернет, а на него се гледаат крајно неодговорните родители, кои си играат со животот на своето дете.
Мајката која стоела на терасата од својата куќа, го фрлила своето 18 месечно бебе на својот сопруг кој се наоѓал на приземјето. За среќа тој успеал да го фати.
Видео-снимката на брачниот пар од Казахстан се наоѓа на друштвените мрежи благодарение на нивните загрижени комшии.
Погледнете го видеото:Шокантното видео од Казахстан, се појавило на интернет, а на него се гледаат крајно неодговорните родители, кои си играат со животот на своето дете

Пронајдете не на следниве мрежи: