ВАКВО НЕШТО НИКОГАШ НЕ СЕ СЛУЧИЛО: Среде дневникот на телевизија, спикерот…

„Спасителите и рударите рано наутро во јамата Стрмостен во рудникот Рембас го пронашле телото на Жељко Митровиќ“. „Спасителите и рударите рано наутро во јамата Стрмостен во рудникот Рембас го пронашле телото на Жељко Митровиќ“. Ова на почетокот на вчерашниот втор Дневник на РТС го кажа најпознатиот водител на Јавниот сервис Владимир Јелиќ, читајќи го извештајот за трагедијата во која животот го загуби рударот Жељко Милетиќ.
Не е познато кој Жељко Митровиќ го имаше водителот на РТС на ум, но ако се земе во предвид историјата на односот на Јавниот сервис и Пинк, можно е да станува збор, токму за сопственикот на розовата телевизија Пинк. Во секој случај, да не е трагично, овој лапсуз би бил смешен.

„Спасителите и рударите рано наутро во јамата Стрмостен во рудникот Рембас го пронашле телото на Жељко Митровиќ“. Ова на почетокот на в

Пронајдете не на следниве мрежи: