Видел голема експлозија во далечина, но ништо не можело да го подготви за ОВА!

Во следното видео може да забележите како еден војник доживеал експлозија на голема бомба, која била активирана во подрачје за тестирање, на некои 3 километри оддалеченост од него.Имено, по големата експлозија се креирал висок облак во облик на печурка, а биле потребни само неколку секунди за да стигне разорувачки ударен бран до војникот.
Погледнете како изгледаше сето тоа:Имено, по големата експлозија се креирал висок облак во облик на печурка, а биле потребни само неколку секунди за да стигне разорувачки ударен бран

Пронајдете не на следниве мрежи: