Видео: 18 години го чува мртвото тело на својот син, за да може внукот да го види!

Loading...

Во Грузија, жена цели 18 години го чува мртвото тело на својот син.Таа секојдневно го брише  телото со алкохол и го обвиткува во чаршави. Станува збор за Џони Бакараџе кои починал  на 22 години пред вториот роденден на неговиот син.
Неговото семејство решило да го чува неговото тело. Па така веќе многу години се обидуваат со различни методи да го сочуваат телото. 
Притоа мајката вели дека на сон случајно некој глас и кажал да го брише телото со алкохол, па од тогаш го правам тоа, и го замотувам во чаршав за да не потемне.
Таа на роденденот на внукот го извадила телото и го пресоблекла.
Погледнете го видеото!
 Таа секојдневно го брише  телото со алкохол и го обвиткува во чаршави. Станува збор за Џони Бакараџе кои починал  на 22 години пред втори

loading...
Loading...