Видео: 19 годишник изненади со својот говор и решение на TED конференција

Loading...

Брајан Стен има само 19 години, а со својот говор одржан во Делф на конференција на TED привлече голем број бизнисмени кои беа заинтересирани за неговата идеја за развивање на систем за прочистување на океаните од 7.250.000 тони пластични шишиња. Системот кој е измислен има платформа за собирање на преку 7.250.000 пластични шишиња од океаните. 
Повеќето присутни и оние кои онлајн ја гледаат презентацијата на ова младо момче беа пријатно изненадени од неговата генијалност. 
Погледнете за што точно станува збор. 

 
Системот кој е измислен има платформа за собирање на преку 7.250.000 пластични шишиња од океаните. 
Повеќето присутни и оние кои онлај

loading...
Loading...