Видео: 35 години никој не го забележуваше, се додека не му пријде една жена…

Рејмундо Аруда Собрињо е бездомник од Сао Пауло, Бразил.Тој 35 години живее на истата раскрсница, а неговиот живот засекогаш се промени, кога му пријде една жена, по име Шала Монтеиро.
Видеово навистина ќе ве трогне и ќе ве научи на нешто ново…
На следната страница, можете да го погледнете видеото.

Тој 35 години живее на истата раскрсница, а неговиот живот засекогаш се промени, кога му пријде една жена, по име Шала Монтеиро.
Видеово на

Пронајдете не на следниве мрежи: