Видео: Ако ОВА го направи некаде кај нас НЕМА ДОБРО ДА СИ ПОМИНЕ, зарем не?

Што мислите како би поминало ова некаде кај нас?Remi Gaillard е француски хуморист и комичар чии клипови ги гледа целиот свет! Тој често претерува до таа мера што е тешко да се поверува дека досега никој не е сериозно повреден, а прашањето кое се наметнува е – што кога негде кај нас би ги направил сите  овие лудости?
Во неговото ново видео тој е во костум на куче – големо куче. Игра голф, напаѓа жени на плажа….што се не.
Што мислите како би поминало ова некаде кај нас?

Remi Gaillard е француски хуморист и комичар чии клипови ги гледа целиот свет! Тој често претерува до таа мера што е тешко да се поверува дека

Пронајдете не на следниве мрежи: