Видео: Американец „изеде ќотек“ откако се закачна со банда моторџии!

Loading...

Оваа снимка од инцидентот во Њујорк се појави на Јутјуб и го потресе светот.Група мотоциклисти не ни очекувале дека ќе им се случи ваков инцидент.

Некои од моторите беа прегазени оод џип, а целиот инцидент на улиците во Њујорк го снимил еден од моторџиите.
Погледнете го ова шокантно видео:

 
Група мотоциклисти не ни очекувале дека ќе им се случи ваков инцидент.

loading...
Loading...