Видео: Баба Роса советува -„Не пијте цигари, алкохол, во се има дрога турено“

Совети од баба Роса!Во последно време актуелната баба Роса, ви препорачува да не пиете цигари, да не пиете алкохоли, бидејќи се има дрога внатре турено…
Послушајте ги советите на баба Роса:

Во последно време актуелната баба Роса, ви препорачува да не пиете цигари, да не пиете алкохоли, бидејќи се има дрога внатре турено…
Посл

Пронајдете не на следниве мрежи: