Видео: Бејл уште на првиот тренинг му ја „скрши кичмата“ на Роналдо!

Loading...

Дали уште на првиот тренинг започна ривалството?Герет Бејл демонстрираше класа уште на првиот трениниг, додека Роналдо не го поднесе баш спортски тоа. 
Погледнете го видеото! Дали Роналдо е љубоморен на Бејл?Герет Бејл демонстрираше класа уште на првиот трениниг, додека Роналдо не го поднесе баш спортски тоа. 
Погледнете го видеото! Дали Ро

loading...
Loading...