Видео: БЕЗ МИЛОСТ го бркал СКИТНИКОТ кој спиел пред неговиот дуќан: А кога ја дознал вистината…

Кога ја дознал вистината било предоцна…Вистината е болна, не за џабе се рекло…
Овој сопственик на дуќан, секое утро го бркал скитникот кој спиел пред неговата врата.
Но, не знаел што всушност тој бара таму…Кога ја дознал вистината било предоцна…Вистината е болна, не за џабе се рекло…
Овој сопственик на дуќан, секое утро го бркал скитникот кој спиел пред неговата врата.
Но

Пронајдете не на следниве мрежи: