Видео: Бездомник запросил девојка додека таа му давала храна и пијалак

Loading...

Мајк се преправи во просјак и ја праша Кејти дали ќе се омажи за него, а таа прифати дури откако ја тргна маската.Момче од Индијана одлучил на многу интересен и необичен начин да ја запроси својата девојка. Всушност, тој за оваа прилика се преправил во бездомник и целосно ја збунил девојката.
Мајк Кинг (22), студент од Индијана, скриен под маска – со перика и маска, клекнал пред неговата девојка Кејти Барабас (23), која делела пијалок и храна на бездомниците, и ја запросил.
„Прилично си слатка“, рекол маскираниот Мајк на својата девојка, „Ме интересира дали би се омажила за мене?, додал тој подавајќи и веренички прстен.“
Кога ја извадил маската и периката неговата идна вереница ја очекувало изненадување.
„Останав без зборови“ – вели Кејти.
Парот ветил дека на својата венчавка ќе ги поканат бездомниците за нивни гости.
Погледнете го видеото:

Момче од Индијана одлучил на многу интересен и необичен начин да ја запроси својата девојка. Всушност, тој за оваа прилика се преправил во бездомни

loading...
Loading...