Видео: Бидете креативни- Направете сами корпа од лубеница

Ако сакате да ја замените класичната корпа за чување на овошни плодови со поинтересна алтернатива, можете сега и сами да направите корпа и тоа од лубеница.Креативен начин да создадете своја кошничка од лубеница во која ќе наредите сезонско овошје и ќе ги послужите вашите пријатели.
Познат готвач во Америка објаснува како на едноставен начин, за само 5 минути можете да направите лубеницата да изгледа сосем поинаку. 
Видеото можете да го погледнете на najadise.mkКреативен начин да создадете своја кошничка од лубеница во која ќе наредите сезонско овошје и ќе ги послужите вашите п

Пронајдете не на следниве мрежи: