Видео: Бламажа на спонзоруша- Влегувам само во „фенси“ автомобили!

Loading...

Комичарот Виталиј веќе еднаш ни покажа како девојките се „лепат“ на неговото ферари. Сега има продолжение за тоа видео.Девојкава прво застанала до дечкото кој имал „крш“ автомобил и не ни сакала да го сослуша, а потоа се појавило друго момче со „фенси“ автомобил кој не можела да го одбие. По краток разговор, влегла во автомобилот. Но, само што седнала, ја очекувал шок. Погледнете…
Извор:denesen.mkДевојкава прво застанала до дечкото кој имал „крш“ автомобил и не ни сакала да го сослуша, а потоа се појавило друго момче со „фе

loading...
Loading...