Видео: Чкембари и Комити се смирија и направија харлем шејк

Loading...

Мислите дека Чкембари и Комити навистина се смирија?
Не, никако не би можеле Чкембари и Комити да се смират, меѓутоа ви претставуваме едно интересно видео кое ќе ве насмее.
Деловите се од последното Македонско дерби во Скопје.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Мислите дека Чкембари и Комити навистина се смирија?
Не, никако не би можеле Чкембари и Комити да се смират, меѓутоа ви претставуваме едно

loading...