Видео: ДА ВИ СЕ ЗГАДИ ЖИВОТОТ: Ние не можевме да го догледаме видеото до крај, а Вие?

Снимката трае нешто повеќе од 3 минути, а на него јасно се гледа гној и крв. Доволно за да ви се згади животот , зар не?Снимката на која се гледа цедење на голема бубулица од грбот на еден човек, објавена на Јутјуб, е доказ дека луѓето сакаат да гледаат вакви клипови, со оглед на бројот на прегледи на популарниот сервис.
За десетина дена снимката е погледната милион и половина пати. Во видеото можете да видите цедење на огромна бубулица која се наоѓа на грбот на еден маж.
Лицето кое ја изврши „интервенцијата“ не носи ракавици па на основа на тоа се заклучува дека „операцијата“ е завршена во домашни услови.
Снимката трае нешто повеќе од 3 минути, а на неа јасно се гледаат гној и крв.
Погледнете на следната страна:

Снимката на која се гледа цедење на голема бубулица од грбот на еден човек, објавена на Јутјуб, е доказ дека луѓето сакаат да гледаат вакви клипови

Пронајдете не на следниве мрежи: