Видео: Дали е возможно? -Овој човек имал секс со повеќе од 1000 автомобили!

Loading...

Едвард Смит(63) од Њујорк во изминатите 45 години имал секс со повеќе од 1000 партнери. Но, само една била жена. Останатите биле автомобили.Едвард сексуално го привлекуваат автомобили. Тој ја изгубил невиноста со автомобилот на својот сосед, а потоа имал секс со повеќе од стотици возила. Но сега, тоа го прави само со еден автомобил кој го нарекува Ванила, а го купил пред 30 години.

Едвард сексуално го привлекуваат автомобили. Тој ја изгубил невиноста со автомобилот на својот сосед, а потоа имал секс со повеќе од стотици возила

loading...
Loading...