Видео: Дали Македонија спаѓа во земјите со највредни жители на планетата?!

Кои се највредните жители на планетата Земја?!Мексико е земја со највредни жители. Иако повеќето приматот би им го дале на Кинезите или Јапонците, статистиката вели дека Мексиканците се мравки.
Ова е листата на десетте земји со највредни луѓе, почнувајќи од десетата кон првата: Словачка, Јапонија, Унгарија, САД, Полска, Руската Федерација, Естонија, Јужна Кореа, Чиле, Мексико.

 
Мексико е земја со највредни жители. Иако повеќето приматот би им го дале на Кинезите или Јапонците, статистиката вели

Пронајдете не на следниве мрежи: