Видео: Дали ова е најбизарниот препарат за слабење?

Слабеењето не е воопшто лесно, а многу луѓе дури се подготвени на драстични промени за да ослабат.Токму на тоа смета и Алекс Фонтаин која неодамна на пазарот претстави еден малку чуден препарат за слабеење. 
Препаратот носи име  „Stink yourself slim”, а на корисникот треба да му ја намали потребата од храна, а чини 29 долари.
Имено, овој производ односно спреј има специфичен мирис- односно мириса на веќе долго користени чорапи, повраќаници и расипана храна… на овој на Акекс смета дека корисниците полесно ќе ја намалат желбата за храна.

 
Ви звучи ли вам ова добро?
 
Токму на тоа смета и Алекс Фонтаин која неодамна на пазарот претстави еден малку чуден препарат за слабеење. 

Пронајдете не на следниве мрежи: