Видео: Деца, богати сме – Милионска сума ги избезуми синовите!

Овој Данец им приреди огромно изненадување на своите синови. Прво, им соопшти дека дал отказ, а потоа им призна дека освоил повеќе од 2 милиони евра.
Видеото можете да го погледнете на следната страница.

Прво, им соопшти дека дал отказ, а потоа им призна дека освоил повеќе од 2 милиони евра.
Видеото можете да го погледнете на следната страни

Пронајдете не на следниве мрежи: