ВИДЕО: Децата ги прашуваат: Кој родител повеќе го сакаат? Татковците ,,кисело” се смешкаат!

Децата се најискрените личности! Но колку нивната искреност ќе им се допадне на нивните родители!Репортерот Jimmy Kimmel застанувал парови со своите деца и на нив им поставувал едно прашање: Кој родител повеќе го сакаат! Едно од децата се сложува својот татко да го замени со Спајдермен!Репортерот Jimmy Kimmel застанувал парови со своите деца и на нив им поставувал едно прашање: Кој родител повеќе го сакаат! Едно од децата се сложу

Пронајдете не на следниве мрежи: