Видео: Дечкото ја оставил сама да гледа филм во кино, а потоа го доживеала најголемото ИЗНЕНАДУВАЊЕ во животот!

Она што Ејми го доживеа во киното веруваме дека секоја девојка посакува да и се случи истото.Кога Лиам Купер од Австралија одлучил да ја запроси неговата девојка, знаел дека тоа не може да го направи на едноставен и здодевен начин, со романтична вечера, и свеќи. Тој и Ејми отишле во кино, а она што таму се случило ќе го омекнат и најтврдото срце.
Се разбира, Ејми на крајот рекла „ДА“ !
Погледнете:Кога Лиам Купер од Австралија одлучил да ја запроси неговата девојка, знаел дека тоа не може да го направи на едноставен и здодевен начин, со роман

Пронајдете не на следниве мрежи: