Видео: Документарец за Дуле и Коки – Имаше големи планови, но смртта не дозволи да ги реализира!

Нивните песни беа неизбежен дел од секоја македонска забава – стиховите „ само песна ми затвора рана, дај нек се напие цела кафана“ допираa до секое срце во Македонија.Неодамна за Дуото Дуле и Коки беше снимен и документарен филм во кои се говори за почетоците на нивната кариера, славата, плановите.
Во продолжение Видео од документарниот филм.

Преземено од: Мkd-newsНеодамна за Дуото Дуле и Коки беше снимен и документарен филм во кои се говори за почетоците на нивната кариера, слава

Пронајдете не на следниве мрежи: