ВИДЕО: ЏОНИ ДЕП и` намести СКРИЕНА КАМЕРА на саканата!

Амбер тотално се исплаши кога Џони Деп и` постави скриена камера без нејзино знаење. Моментот кога Амбер дознава дека нејзиниот автомобил е украден, станува вознемирана и бесна. Сепак, работите се менуваат кога таа ќе сфати дека сето тоа е шега од страна на Џони Деп, дознавајќи дека тој соработувал со сите, вклучувајќи го и неговиот татко, само за да може да и` подготви на саканата специјално изненадување.
 Нејзиниот автомобил е целосно трансформиран и моментот кога и ја соопштуваат веста и и` го покажуваат новиот автомобил, таа не може да престане да плаче и да се извинува на сите за нејзиниот однос кон нив. Погледнете сами!Нејзиниот автомобил е целосно трансформиран и моментот кога и ја соопштуваат веста и и` го покажуваат новиот автомобил, таа не може да престане да

Пронајдете не на следниве мрежи: