Видео: Другарите го наместија на најлуд можен начин!

Loading...

Ова е најлудата работа што другарите можат да ви ја направат!Замислете само…Вие така мирно и длабоко си спиете, и одеднаш се будите на сосема поинакво место од она на кое се сеќавате дека сте си легнале.
Другарите одлично го наместија ова момче, кое збунето се разбуди на плоштадот опкружен со стотици луѓе околу него.
Погледнете!

 

Видео: МотикаЗамислете само…Вие така мирно и длабоко си спиете, и одеднаш се будите на сосема поинакво место од она на кое се сеќавате дека сте си легнале.

loading...
Loading...