Видео: Духови врескаат во познат хотел и ги плашат гостите

Loading...

Видеото кое ќе го погледнете е снимено во познат хотел во американската држава Илиноис. Според гостите, во соба 209 се слушаат вресоци кои многумина се сомневаат дека е од духови, бидејќи оваа соба е често празна. 
Според снименото видео, вресоци навистина се слушаат, а вработените велат дека во таа соба нема пријавени гости. Дали навистина постојат духови во овој хотел и поточно во оваа соба, останува да видиме. 
Според гостите, во соба 209 се слушаат вресоци кои многумина се сомневаат дека е од духови, бидејќи оваа соба е често празна. 
Според

loading...
Loading...