Видео: Емотивно видео кое го разнежни цел Балкан!

Loading...

Емотивно видео за љубовта на еден брачен пар, и раѓањето на нивната ќерка во домашни услови.Видеото ќе измами солзи и кај најцврстите личности. Ова е приказна за еден брачен пар и раѓањето на нивната ќерка Искра во топлината на нивниот дом во Нови Сад, во присуство и поддршка на блиски луѓе кои го забележале овој емотивен момент.
Во првите 6 часа ова видео го погледнале 7.000 луѓе.
Погледнете го и вие:

Видеото ќе измами солзи и кај најцврстите личности. Ова е приказна за еден брачен пар и раѓањето на нивната ќерка Искр

loading...
Loading...