Видео: Еве како да отворите пет пива ИСТОВРЕМЕНО!!!

Дојде толото време пиењето пиво е една од опциите да се разладите.Но што кога ќе се соберете големо друштво и треба секое шише пиво оделно да го отворите? На овие момци им текнала супер идеја со која можете да отворите 5 пива истовремено.
Пробајте !!!Но што кога ќе се соберете големо друштво и треба секое шише пиво оделно да го отворите? На овие момци им текнала супер идеја со

Пронајдете не на следниве мрежи: