Видео: Еве како може да отворите конзерва со „голи раце“

Дали знаете дека за да отворите конзерва не ви е потребен никаков алат?Дали знаете дека за да отворите конзерва не ви е потребен никаков алат?
Полесно е отколку што мислите….Со голи раце е возможно да се отвори конзерва а тоа може да го направат не само момците туку и девојките.
Задолжително погледнете го видеото и ќе видиете дека е возможно.

 
Дали знаете дека за да отворите конзерва не ви е потребен никаков алат?
Полесно е отколку што мислите….Со голи раце е возможно да се отво

Пронајдете не на следниве мрежи: