Видео: Еве како се претстави Мис на Македонија 2013, пред светот!

Loading...

Вчера  официјално започна натпреварот на овогодинешниот избор за Мис на светот кое ќе трае до 28 септември. Вчера  официјално започна натпреварот на овогодинешниот избор за Мис на светот кое ќе трае до 28 септември. Поради заканите на исламистите се појавија мали проблеми во организацијата па овој извор на Мис на светот мораше да се префрли од Џакарта во Бали.
Ова ќе биде 63-тиот по ред избор, на кој девојките веќе се претставија преку кратки видеа, а во текот на изборот се организирани различни настани на кои тие ќе имаат прилика подобро да се запознаат, но и да се претстават себеси во најдобро светло.
Победничката ќе биде претставена на 28 септември.
Погледнете  како се претстави нашата овогодишна претставничка  Кристина Спасеноска во краткото видео, на ТЗМ.МКВчера  официјално започна натпреварот на овогодинешниот избор за Мис на светот кое ќе трае до 28 септември. Порад

loading...
Loading...