Видео: Еве како со ВАШАТА ВАГИНА можете да заработите 5.000 долари! А не е тоа што мислите!

На интернет овие денови се одржува необичен натпревар во кој се поканети да учествуваат сите вагини во светот!Девојки, ако мислите дека вашата вагина е убава, зошто не се регистрирате за Мис? Во моментов, на порталот VaginaContest во текот на натпреварот за најубава вагината, а наградите не се мали.
Победникот ќе добие 5.000 долари, второпласираниот 2.500 долари, а третата 1250 долари, и сите три ќе имаат целосно платено сместување и лет до Лос Анџелес. Исто така, на вагината, која победи ќе биде отпечатена на 3D печатач, но исто така, и ќе стане модел за нов вид на секс-играчки за мажи.
Принципот на гласање е сосема јавен, и секој може да се одлучи за вагината која најмногу им се допаѓа. Жените испраќаат фотографии од нивните интимни делови, а остатокот од светот ги оценува со ѕвезди од 1 до 10.
На веб-сајтот има инструкции, кои велат дека тоа е подобро да се користи вистински фото апарат отколку да се фотографирате со паметен телефон, бидејќи квалитетот на сликата и бројот на пиксели, не е ист. Исто така, на фотографијата покрај вагината мора да стои хартија со натпис #AutoblowVaginaBeautyContest, бидејќи на овој начин се потврдува учество на конкурсот и ги спречува сите оние кои сакаат да постираат фотографија од вагина на апликација без притоа сопственичката, да не даде дозвола.
Значи, ако мислите дека имате убава вагина, пријавите се и освојте пари? Особено кога знаете дека овој натпревар целосно ќе ја заштити вашата приватност! 

 Девојки, ако мислите дека вашата вагина е убава, зошто не се регистрирате за Мис? Во моментов, на порталот VaginaContest во текот на натпреварот за

Пронајдете не на следниве мрежи: