Видео: Еве што се случува кога пијана жена ќе седне зад воланот!

Пијана жена зад волан!Еве што се случува кога пијана жена ќе седне зад волан а згора на тоа ќе налаета на „лош“ таксист!
Погледнете го видеото и подалеку од пијани жени возачи!Еве што се случува кога пијана жена ќе седне зад волан а згора на тоа ќе налаета на „лош“ таксист!
Погледнете го видеото и пода

Пронајдете не на следниве мрежи: