Видео: Еве што се случува кога планираш да ја ЗАПРОСИШ девојката, пред ИДНАТА БАБА!

Ах, таа баба! Секогаш во сè мораат да се мешаат и мораат сè да расипат..Иако најпрво планирал се да биде романтично, на плажа, покрај океан, сето тоа се претворило во најлуда просидба која некогаш сте ја виделе.
Ах, таа баба! Секогаш во сè мораат да се мешаат и мораат сè да расипат…Но, тоа што успеа скоро да скрши нога, зетот не го спречи во својата намера.
Што да објаснуваме понатаму?!
Погледнете го видеото:

Иако најпрво планирал се да биде романтично, на плажа, покрај океан, сето тоа се претворило во најлуда просидба која некогаш сте ја виделе.

Пронајдете не на следниве мрежи: