Видео: Гафот на новинарката од Канал 5 стана вистински ХИТ!

Loading...

Гафот на новинарката од „Канал 5“ за кратко време стана вистински хит на интернетГафот на новинарката од „Канал 5“ за кратко време стана вистински хит на интернет. Разговорот кој го водеше со соговорникот е за автобусот на ЈСП кој се преврте и во моментот кога поставуваше прашање, како да се збуни.
И на најдобрите им се случува.Гафот на новинарката од „Канал 5“ за кратко време стана вистински хит на интернет. Разговорот кој го водеше со соговорникот е за автобу

loading...
Loading...